Jubilæumslejr 21-23.09.2018

Juniorerne og Troppen har i weekenden været på Jubilæumslejr på Arresøcenteret, da Hjorte Distrikt fylder 100 år.
Fredag startede med natløb, og varm kakao som lederne stod klar med i lejren, da børnene kom tilbage.
Lørdag morgen sov vi længe, og startede dagen med en lækker brunch, og så ud på aktiviteter. Lørdag aften bød på jubilæumslejrbål, med sjove indslag fra alle de 14 grupper i distriktet, og taler fra både distriktschefen og en repræsentant fra Korpset, som gav Distriktet en gave, i form af et ungt egetræ.
Søndag morgen stod vi alle meget tidligt op, da der både skulle leges og pakkes.
Hvis man vil se billeder af aktiviteterne lørdag, kan man finde Hjorte Distrikt på Facebook, hvor de har lagt en masse op. Junior og trop lederne stod på post det meste af tiden, så vi har kun billeder fra nogle af måltiderne i lejren.