Seniortrop (7. klasse-17 år)

Unge fra 7. klasse til 17 år kan blive spejdere i seniortroppen hos KFUM-Spejderne i Egedal.

I seniortroppen er man nået til det ultimative spejderniveau, og her lærer man at samarbejde, klare sig selv og tage ansvar.

Hvad laver vi?

Som spejder lærer man klassiske spejderfærdigheder, som man skal bruge for at klare sig selv i naturen eller når man er på lejr. Men vi lærer også ting som er gode at kunne for at klare sig selv i en hverdag fyldt med teknologi og sociale medier.

Spejderne arbejder på egen hånd i teams om at løse opgaver, og spejderne lærer herigennem både problemløsning og at samarbejde, samt at være selvstændige og tage ansvar.

Vores faste teams er en tryg ramme for udvikling af den enkeltes kompetencer samtidig med at der skabes sammenhold og venskaber for livet.

Der er masser af lejre, hvor man kan teste sine færdigheder og det er også rig muligheder for at komme på ungdomskurser og derved starte på en lederuddannelse.

Læs mere om, hvad vi laver, i vores program.

Her kan du se lidt af det vi finder på:

Hvornår mødes vi?

Vi mødes på hverdagsaftener, enten i Stenløse eller Slagslunde.

Du kan se mere om mødetid og -sted i vores program.

Se også hvor vores spejderhytter ligger.

Vi tager også på ture og lejre flere gange om året.

Vil du være med?

Hvis du har fået lyst til at prøve at være spejder, er du velkommen til at komme og prøve at være med et par gange, inden du melder dig ind.

Du kan starte til spejder på alle tider af året – og vi har for tiden ingen venteliste. 

Kontakt os gerne for at høre mere, eller skriv en sms om, at du gerne vil være med. Du finder kontaktoplysninger længere nede på denne side.

Du kan også læse mere på siden Bliv Spejder.

Kontaktoplysninger

Christian Thyme Nørregaard
Mail: christian@egedal-spejder.dk
Mobil: 81 44 04 46