Seniorer (9. klasse-17 år)

Unge fra 9. klasse til og med 17 år kan blive spejdere i seniortroppen hos KFUM-Spejderne i Egedal.

Seniorernes program er præget af både hygge og udfordringer. De er selv med til at afholde møderne, og der er meget fokus på at udvikle Seniorspejderne til fremtidens ledere.

Hvad laver vi?

Som Seniorspejder har du ofte allerede lært de basale spejderfærdigheder, så der bliver rig mulighed for at få sat færdighederne i spil og blive udfordret med fx overlevelsesture, træklatring og gourmet-mad over bål.

Eller det kan være, at dine evner inden for sprog og kultur skal udfordres på en tur som udvekslingsspejder til Australien?

Og din evne til at klare dig selv kan blive testet, når Seniorspejderne holder kollektiv-uge, hvor de bor i spejderhytten en hel uge og klarer sig selv og hygge sammen, mens de går i skole og på arbejde som sædvanligt.

Hvis man har lyst, kan man også prøve kræfter med at være leder for spejderbørn, mens man er senior. Vi sørger for lederuddannelse (som for øvrigt også er helt vildt sjovt og socialt!), og sørger for at man kan udvikle sine lederevner i trygge rammer, sammen med erfarne spejderledere.

Her kan du se lidt af det vi finder på:

Hvornår mødes vi?

Spejdertroppen mødes hver mandag aften kl. 18-20.00, enten i Stenløse eller Slagslunde. Se hvor vores spejderhytter ligger.

Vi du være med?

Så kontakt os meget gerne for at høre mere!

Lasse Winther Jakobsen
Mail: LasseW@egedal-spejder.dk
Mobil: 40 85 95 60