Juleweekend 25-26.11.2017

Så blev årets juleweekend skudt i gang, og vi startede med at tage en ufo ud i rummet, med Kaptajn Kaa.

Christina B. Christensens billede.Christina B. Christensens billede.

Om formiddagen var børnene rundt på små workshops, hvor de bl.a. kunne lave juletræ (der er jo ikke gran i rummet), bage konfekt, lave julepynt og små sjove ufoer til uniformen i krympeplast.

Christina B. Christensens billede.Christina B. Christensens billede.Christina B. Christensens billede.Christina B. Christensens billede.Christina B. Christensens billede.  Christina B. Christensens billede.

Om eftermiddagen stod den på løb rundt til planeterne i vores solsystem. De startede selvfølgelig med at få rum-handsker på, og så var det ellers af sted.

Christina B. Christensens billede.Christina B. Christensens billede.Christina B. Christensens billede.Christina B. Christensens billede.Christina B. Christensens billede.Christina B. Christensens billede.Christina B. Christensens billede.Christina B. Christensens billede.

Junior og trop gik sig en lille tur på 5 km ud i tågerne, og kom hjem til lækker julemiddag bestående af flæskesteg, rødkål, sovs og hvide og brune kartofler. Mums.

Christina B. Christensens billede.Christina B. Christensens billede.Christina B. Christensens billede.Christina B. Christensens billede.

Sådan ser et rum-juletræ ud. For der er jo som sagt ikke noget gran i rummet…

Christina B. Christensens billede.

Og så skete det! Det var ikke Julemanden Rex der kom forbi, for han havde alt for travlt nede på jorden. Men han sendte sin fætter, som ofte kommer i rummet, og han havde selvfølgelig gaver med.
Lidt hygge, og så godnat. Og sov godt

Christina B. Christensens billede.Christina B. Christensens billede.